Friday, 5 August 2011

hari ke lima puasa :')

wohoo , alhamdulillah  
dah lima hari kita berpuasa kan :)
k , sangatlah penat doh hari nii . huu~
tadi sahur makan sikit sangat , tak da selera :/
then , pergi skola macam biasa .
ade teknik menjawab math lah pulokk , hmmp bosan ouh :|
dah ah kene duduk kat dewan , tak de kerusi . sakit kaki bersila :'/
balik sekola pukul 12.30 , balik rumah jap ,
then pukul 1.30 terus pergi library PJ ,
study kejapp :) .
balik rumah dalam pukul 5.00 kot tadi .
balik jee , siap-siap nak pergi bazar dengan tika , mira , eka and dyrah .
k , kat bazar nadh dah mula rasa pening tahap gaban , 
dengan panasnye . waduhhh , rasa nak pengsan je ouh .
k , nadh penat sangat-sangat nih ha :'[
dahaga tahap gaban :'[
dalam perjalanan balik umah tuhh , haihh .
abang-abang naik moto , ber-hai-2 lah pulokk ha .
godikk je . grr = ='
eka , mira dah memang penat tahap ape pun nadh tak taw .
jalan dah serupe orang mabuk . ahaha . :D
maklumlah , dah penat sangat kann . 
balik je rumah , mandi ape sume . 
then waktu yang di nanti-nanti kan sudah tiba .
yeayyyy ! :))
dah azan dahh , baca doa , terus minum air .
wahhh , nikmatnya :)
hee ! nasib baik esok tak sekolah ,
nak rest nak rest :) 
but , tak boleh nak rest sangat lah kan ,
trial PMR dah hampir sangat okay . risau je math . 
k , tak taw nak taip apa lagi nihh .
haha , kbai :D

No comments: