Thursday, 4 August 2011

happy nih :'[


k , sebenanya sedih .
so , nadh tersuka someone nih .
haihh , kenapalah nadh suka dia :/
em yes , dia terlalu baik . and nadh tak pernah lagi jumpa guys macam dia .
tapih , dia bukan suka nadh pun .
ye ah , muka pun cam pe je kankan .
pluss , dia cakap dia sayang nadh as adik je .
okay adik k . yeayyy adik ! = ='
dia tua setahun je pun ha .
yeah , nadh sedar diri ni siapa :')
k nadh , chill okay chill .
.
trying
.
ishh , tak boleh chill-2 ! macam nak nangis je ha .
alahaiii nadh . sampai nak nangis ha , haha .
ape lah nadh nih . dah dah . forget it ah :D
just kawan je dengan dia okayy .
lagipun , maybe dia dah ada someone special .
but , if nadh dah "ter"suka dia , nak buat macam mana kan ? :')
kbai :']
                                                                    havetoforgetyou

No comments: