Tuesday, 6 December 2011

HeyHeyHeyHeyHeyHeyHeyHeyHeyHeyHey :D

Assalamualaikum :) Hai uolls <3 
Kita nak bagitaw something ni. Err, kita takut lah nak ambk result PMR. fuuuu, nervous gila. Serious ouh. hm, acano lah result kita nanti kan? ok ke tak? takutttttttttttt. Harap sangat result nanti okay je,
 mintak-2 tak ada yang gagal. Amin :D
So, pastuu, next year kita dah form 4 dahh. heee. Then, lagi 2years kita dah nak SPM. wohooooooooo :O lagi lah takut tu. Nanti form 5, nak kena belajar betul-2 lahh kankan? Tak nak main-2 dahh la cengini, yelahhh mana taknya. SPM kan penting gilaa. Tapi, kita pelik gila dengan sikap someone ni. 
yelahh, he said " SPM MUSUH NOMBOR 1 NEGARA " LOL?
 yeahh, bila budak SPM cakap cam gitu,
 err..I mean seriously? Kalau kau failed SPM, merana hidup kau lah bro oiiiii. hahh -.-
Amende ntah kankann? grr. boleh pulak camgituu. apelah -.-
bye :D


No comments: