Sunday, 16 October 2011

jjyeahhh ;)

bangun semuaaaaa,
assalamualaikum cikgu :)
ehh, silap-silap
assalamualaikum awak. haa, baru betul, kankan?
tapi awak janganlah bangun, 
duduk saje okay? :)
hahaha.
k, nak story ni,
semalam best gila wehh,
hikhokk, pergi lunch dekat 
Hotel singgahsana PJ,
nak celebrated kawan kita punya birthday.
waaa seriously, sedap-sedap makanan dia.
hihi, nadh makan banyak taw dak.
jangan jealous taw :D
lama lah jugak lepak kat hotel tuu.
hm, and then kiteorang pergi centre market, kat KL.
pergi fish spa, taw dak?
ala, yang ikan gigit-gigit tuu,
ehh, kalau gigit habis ah kaki kita.
hm, bukan-bukan, 
ha, yang sedut-sedut kaki kita tuu, KOT. err
hahaha.
so, ni tempat dia haa,
mula-mula nadh taknak.
then, tengok-tengok macam best je, 
so try lahh. waaaaaaaaaa,
nadh boleh pulok menjerit kat situ dengan kawan-kawan nadh pun join sama.
mat saleh kat sebelah dah tergelak tengok aku.
hahaha, pfffffftt,
bukan apa, geli dohh,
sumpahh. banyak gila ikan.
eeeeeeeeeeee >.<
tak tahan nak gelak ke-gelian :p
omaigoddddddd, geli gilaa.
tak taw nak cakap acamne dah.
tapi kene be careful,
bila geli nanti janganlah sepak terajang ikan tuu,
ha mati kang ikan tu, kesian ikan tu kang.
hihihi
mula-mula memang lah geli, 
but bila dah lama-lama tu best pulak.
tak cukup lah 10minit.
hm, tapi mahal, RM5, 10minit je.
takpelahhh, semalam pun just nak try je kan.
next time rendam lah kaki tu 1jam. haha,
anyway, rasa nak pergi lagi,
memang syok gila la babe.
tak caya? ha, nanti korang try lah okay.
sangat best woo.
so, macam ni lahh,
and this not my leg okay.
hahaha, search kt google je ni :]
lepas balik dari CM tuu,
melanie , syera , intan , bella
ajak pergi KLCC. tapi takpelah kann,
maybe next time jelah.
penat woo.
hihihi, itu jelah nak story nye pun.
kbye taw.
eh japp,
semalam kan awak, hm.
kitaadahantarmsgkatajemitapidiatakbalaspun,hm
diabusykot.kitabukanapakitarindudiajepun:/

No comments: