Monday, 1 August 2011

Pes D a y P u a s a :']

dalam kelas : assalamualaikum cikgu :) baca doa ,


haha , then cikgu bagi kerja sekolah and kiteorang pun buat . haha . bosan gila kot ,
fuhh , dengan hauss nya . kalau tak , tiap-2 hari air mineral water yang sejuk gitu ade je kat meja nadh :D
but , tadi tidak lagi lah kann , yelahh kite kan tengah berpuasa :))
hari ni kerja nadh asyik tengok jam je . haha . dalam hati : bila lah nak balik nihh .
actually tak sabar-sabar nak berbuka =)
ishh , sabar nadh sabar ! xD
tapi tadi dekat sekolah , nadh dengan kawan nadh asyik bergelak je kijenye . haha
ha ! kan dah penatt :/ haha , then after rest tadi aku lah insan yang paling senyap dalam kelas .
oke , tadi jam dah pukul 12.30 , aku lah orang yang pertama keluar kelas . hiihihi :D
haha , nadh tarik kawan nadh , rapeah . terus keluar kelas .
haha , laju je balik .
orang pandang pelik je -.- , dorang mesti ngumpat nadh .
haha , balik awal pun , bukan dapat makan kankan ?
hehe :D
oke nii , baru je sampai rumah , then terus online + update this blog . nadh terus menghadap pc nihh .
haha , mandi punn belumm . apa nak jadi daa :)
hmmp , mak masak apa ye nak berbuka nanti ?
ishh , nadh asyik bercakap pasal makan je ,
dari sekolah tadi kot . haha :)
ha ! okay then , bushuk nak mandi jap . :D
kbai :)
                                                              * a w a k , s a y a  l a p a *

No comments: