Saturday, 13 August 2011

F O R G I V E M E :'|


I know I've done a lot of wrong
hmmm, really-really sorry okay :'[
k, i miss you.
dah 8 bulan kan awak tinggalkan saya ,
and dah 8 bulan jugak saya tak pernah nak mintak maaf :'/
rase sebersalah tak pernah hilang. 
even, tiap-tiap hari kita teserempak dekat skolah ,
saya tak pernah nak tegur awak :/
awak pandang saya pun macam nak marah je ha :[ ,
     almost every day okay :'[
   andd now ,
tak tahu cemana nak mintak maaf .
segan pulokk nak mintak maaf :']
tapi, before PMR memang nak mintak maaf =)
hm , tapiii dia nak maafkan ke ? :/
#bapekalitapinye
 k, nadh tulis panjang ke pendek ke ,
bukannye capital A baca kan .
kbai

No comments: