Friday, 29 July 2011

My beshh peren :)

asalamualaikum :) hai kawan-2 :D ni haa , nadh nak cite sikit bout besh peren nadh okay .
ha , kenal tak budak tuhh , alaa yang comel-2 , yang comot-2 tuhh , yang ccun-2 tu laa , alaaa , yang nakal-2 tuu . kenal tak ? haha . (aku gila)
actually ramai besh peren nadh , ha ! ni nak kasi tahu nii , nama dia Miera , nama dia Aien , nama dia Atiqah , nama dia Shai <3 , nama dia Dyrah , nama dia Shera , nama dia Shu , nama dia Mada , nama dia Ila , nama dia Ain dan nama dia Rapeah :) (wohooo ! banyaknya nama dia , ishh ayat macam gampang ) HAHA
oke now , dia-2 nih kann , banyak baik loo :) nadh sayang dia-2 nih ketat-2 <3 ate , nak di katekan dia-2 nii is the besh from the beshh . HEHE . nadh harap , nadh dengan dia-2 nii berkawan sampai bila-2 . Amin :']

No comments: